Det åskade idag



Jag har tråkigt

Why did you leave me I dot understand?
Is it because I killed your dad?

- Oh it is? ... oh,  I guess that sort of make sence..... So, you wanna stay friends?

Vigor


Trött

Kom precis till Trandared, har varit hemma och släppt in katten och gett henne lite mat. 
Jag är helt yr, förstår inte varför. Känns också som jag har fått lite feber nu igen. Iallafall har jag övningkört. Gick väldigt bra. Jag är grym, jag är jätteduktig.  :D  

Det är 27 grader varmt och jag sitter inne framför datorn, det känns inte alls bra, men jag får skylla på att jag är lite sjuk. 


Tatuering

Tatueringar

”Män som har kors, stjärnor eller religiösasymboler vill visa sin respekt mot sina andligarötter samtidigt som de är lite rebeller eftersom de trots allt har tatuerat sig”, säger författarinnan till tatueringsbibeln The Tattooencyclopedia, Terisa Green. ”Även om de verkar vara snälla pojkar på ytan har de ofta en lite ’styggare’ sida som gör dem mer spännande än vad de först ger intryck av.”

Juste Johan

Cool tjej

Idag mår jag faktistk bra. Helt otroligt. Jag som mådde så dåligt igår. Jag var nästtan chockad när jag vaknade imorse. 
Idag har jag ingenting planerat, funderar på att åka till stan, jag behöver lite nya kläder. Fast det kommer inte bli att jag gör det. Jag har knappt orkat gå upp ur sängen än, sen ska jag åka och släppa in Katten. Det lär ta ett tag innan jag kommer till knalleland så att säga.  




HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA FAN VA COOL JAG ÄR!

Jag är sjuk på riktigt, jättesjuk på riktigt

Idag är jag jättesjuk. Jag har kräkts och har lite feber, jag mår skitkasst. 

Det är inte kul att vara sjuk. Bläääää. Jag vill mest bara dö lite.  

Idag skulle jag egentligen till Dennis för han har fyllt 20 år, men inte fan kan jag det. Istället sitter jag hemma framför datorn och framför TVn och tittar på singing bee.

Jag är så cool när jag hoppar. För det är faktistk det jag gör på denna bilden.

Följ mig!

Min blogg ser konstig ut i Internet explorer, och jag vill ha en ny header eller vad det heter. Min pojke lovade göra om min blogg men han tröttnade ganska fort, dels för att jag inte heller visste hur jag ville att det skulle se ut.

Men nu har jag tröttnat fruktansvärt mycket på denna "under construction" och vill ha en ny.. På dirren!!!

Men men så är det. Följ mig med bloglovin, så får jag mycket läsare och blir en kändis vettja!  Det är väl roligt när det går bra för andra?

Hemmasittarfredag




Igår var jag minsann nere i Varberg igen. Skitgött. Vi låg och sola i fem timmar. Sen åkte vi hem igen. Vi käka glass på tretoppar också. Sen åkte jag hem och gjorde mig fin och åkte till Nike.  Sen åkte jag till Johan och söv.

Imorse fick jag frukost på sängen. :D HIHI Gottt. Tycker jag att han kan fixa lite oftare åt mig!!

Men vad händer ikväll? Ingenting alls. En hemmasittarfredag? Nej det är tråkigt!  BLÄÄÄÄ

Nu ska jag röka.

Lärarna förföljer mig!

Jag har fått hemskickat ett brev från min skola. Och läraren i Religon och Historia är  faan en riktig fitta. Han för verkligen allt för att eleverna ska få skit. Jag bli vansinnig.

I brevet stog det att jag har IG i Allt och G i en sak jag har gjort det. Jag var och pratade med honom och då sa han att jag har ett enda prov kvar att göra, så är allt bra. Men nu står det att jag har allt kvar att göra. På internet om man går in och tittar på min skola så står det också att jag har G. Jag förstår inte. Jag blir vansinnig.

Midsommar

Nu har jag legat ute  på balkongen och solat. Finns det något skönare? Nej jag tror inte det, bättre än sex.

Tänkte lägga upp lite coola bilder sen Midsommar och dagarna där runt!


FÖRSTA DAGEN
     

MIDSOMMARAFTON
    

    

    



    

DAGEN DÅ HON HÖLL PÅ ATT MÖRDA CROCKET

    



Så såg min midsommarhelg ut i blder, men det hände väldigt mycket mera.

17 Juni in tha hooouse

Nu sitter jag med fötterna i ett fotbad.  Asgött. Fast jag råkade ta lite för kallt vatten, men ska ändå inte sitta här så länge, jag måste bestämma kläder jag ska ha på Midsommarafton. Vi åker ju imorgon. Jag är alltid lite sent ute. Men det löser sig. 

Nu ska jag smörja in mina ben och fötter^^  Sen ska jag försöka att få kontakt med min älskling! Han viker skjortor och när det gäller kläder är han näst intill okontaktbar!

Sen på fredag är det på med folkdräkten och dans runt midsommarsången!!! YÄÄÄÄY! 




Melon är ju ett måste nu på sommaren! Även om det inte känns riktigt som sommar ännu dock.


Jag är sjukt snygg

Jag sitter och tittar på Leila bakar. Jag får jättelust att baka!  Jag är jätteduktig på att baka. Trodde ni inte om Amanda Peltoperä va?!?! Möhö




Ville bara säga FY FAN vad jag är snygg, eller hur?
Förväntar mig många JA nu!!!!

Alle

Klockan är halv tolv och både Sandra och Matilda ligger och sover.  Nej nu kom Sandra halvnaken upp. Alltid lika trevlig syn :D 

Snart åker jag in till stan och ska ta en glass i parken med Alle. Jobbigt, för jag är helt pank. Jag hatar pengar. Jag hoppas verkligen att det blir fint väder idag. För jag orkar inte med regn. 


Djuupa bilder jag tar ^^ 

Trött, nejdå

Imorgon är det Tisdag. Eller det är ju faktistk TIsdag nu, klockan är Tjugo över ett. Men jag är inte trött alls. 

Drygt. 

Min kära pojke, slog i huvudet idag. Han ringde och berättade detta innan, hoppas att det inte blir värre i hans huvud än det redan är. Och att han blir bättre snart. 

Denna veckan är det nästan fullt upp. 

Tisdag  -  Träffa Alle, åka upp till Nike och fira henne på kvällen. 
Onsdag  -  Viktig sak klockan 11 i stan, får absolut inte missa. 
Torsdag  -  Åker ner till Varberg.
Fredag   -  Matilda fyller år, fira henne och fira midsommar
Lördag  -  Sova hela dagen
Söndag -  Hem från midsommar. 

Känner här att lördagen kommer vara den tyngsta dagen av dom alla. Men jag klarar det, jag klarar det!!! 



Vinglas!

Nu har Nike fått sin fina present. Kan ni gissa vad jag köpte!? 
Jo, fyra stycken fina vinglas!  

Asbra. Hon har bott ensam i 2 år snart och har inte ett enda. Så fick hon det nu, som jag hoppas att hon är jäävligt rädd om så inget går sönder ! 


Bajsar inte tjejer?

Nu sitter jag i lägenheten och gör absolut ingenting. Jag och Sandra sov här inatt. Somna i soffan, så där sov jag hela natten. Vakna klockan 5 dock. Men det gick bra ändå. För jag somna om igen. Sen kom Sandra och väckte mig kvart över tio. 

Idag händer minsta möjliga. Tråkigt. Jag har inte planerat någonting alls. Nike kanske skulle höra av sig sen, men hon visste inte när hon skulle komma hem, så blir väl kanske inte att jag åker till henne heller.

Men vi måste hyra en ny film idag, vi hyrde en igår som va riktigt dålig, A real friend. Vi stängde av efter halva. Och åt upp godiset vi köpte för 56 kronor, bra jobbat!  Pizzan EFTER godiset satt riktigt bra den också!  :D MUMS  Det blev toaletten resten av kvällen. JOHAN! 


Riktigt dålig stil av sin pojkvän att klicka sin underbara flickvänn tycker jag! DÅLIGT DÅLIGT DÅLIGT! Bara för att jag bajsar ibland. Alla tjejer gör det !!




Ett stort paket

Nikes födelsedagspresent är inhandlad. Väldigt fina grejer får hon. Ett stort jävla paket blev det också!  Jag var tvungen att ta en bild på det för att det är så himlans fint!


Ett stooort  paket

Bio

Bio  ikväll. 17 again. 

Det var inte meningen att jag skulle med alls först, men Sandra mådde dåligt så jag tog hennes plats. Matilda hade presentkort på SF-bio också, så jag slipper betala,  skit bra :D 



Blev ingen present till Nike idag heller. Matilda ville helt plötsligt inte åka ner till Knalleland  och jag ville inte åka själv. Får bli en annan dag jag har ju tills på Tisdag på mig :) 

Studentkläder

Detta blev outfitten på Matildas student igår. Ignorera ansiktet ! :p  Det va roligt, hon fick massa grejer som jag också vill ha, så måste jag vänta ett år till. :(



Nu ska jag till Knalleland och köpa födelsedagspresent till Nike. Hon fyller ju år på Tisdag. 18 bast, inte daaaligt! 

Hej dåå!

Nej!

Idag hade vi skolavslutning, jag missade tyvärr denna. Men det är underbart skönt med sommarlov kan jag säga.

Matilda tar studenten på fredag, och jag måste bli smalare innan fredag. Jag har gått upp i vikt så klänningen sitter för tajt. Bra Amanda!  Ledsen tjock tjej. 

Så nu har jag gått i bant. Nu har jag bestämt mig att inte äta innan fedag. Kanske inte den bästa lösningen men jag ska se om den funkar i vilket fall :)

Imorgon ska vi ordna lite saker. Det kommer 28 personer till vårat lille radhus. Hur ska detta funka? Så ska det bli regn också, det betyder att vi ska vara inomhus. Vi får möblera om lite så att alla ska få plats, men det ordnar sig.

SOMMARLOV!


Snart iallafall



Yeah

Idag har jag varit jätteduktig. 
 
Jag har: 

Tvättat 3 maskiner tvätt
Städar köket
Plockat upp på mitt rum
Vikt ihop strumpor och trosor
Gått till skolan fast jag inte behövt
Vaknat klockan 7


Jag är grym!

Mina skor

Nu ringde dom från scorett och sa att dom har lagat mina skor. Köpte ett par skor därifrån för inte så jättelängesen, båda hade spruckit under, så jag lämna tillbaka dom i Torsdags och nu ringde dom och sa att dom var klara och jag kunde komma och hämta dom. Bad mamma hämta dom för hon är ändå i stan med mormor just nu. Hoppas det går bra :D 


??????

Nu sitter jag och gör ingenting alls. Jag har tvättat kläder, städat i köket och tagit en tupplur, vad mer kan man göra i ensamhet? 

61% av alla sökträffar på internet är porr, och jag har ingen lust att bidra med mera. Jag är jätterastlös, inte ens röksugen. Fast snart gör jag det ändå bara  för att. Visa vem som bestämmer lixom. 

Tur iallfall att jag inte bor i Saudiarabien, för dom har inga biografer och då skulle jag ju inte kunna gå på bio. Hade ju varit tråkigt. Nu ska jag ju inte på bio i vilket fall heller, men om jag fick för mig det.

På tal om härliga killar älskade Stalin att titta på Tarzanfilmer. Förresten, hälften av alla män som har vuxit upp på bondgårdar i världen har någon gång haft sexuell kontakt med djur. USCH. Det kallar jag äckligt. USCH USCH USCH USCH, tänk om djuret inte ens ville? Våldtäckt på åsna? 


Har hon vuxit upp på en bondgård?

Sverige ytterligare ett år äldre! GRATZ

Igår hände inte mycket. Satt hemma med min syster och mamma. Vi åt tacos och godis. :D Mums! 

Ikväll är det Sverigematch. Sandra ska komma hit tror jag så ser vi på den. Jag har slängt ut mamma för ikväll iallafall. Hon är inte välkommen här ikväll. 

Jag har precis ätit färskpotatis och köttbullar, skitgott. Men jag är jättemätt.  Tjocktjej. Så nu ligger jag bara och jääser framför datorn, och väntar på efterrätten så klart. Ännu tjockare tjej! 

Idag är det förresten nationaldagen! Grattis sverige ytterligare ett år äldre!!!!

Nu ska jag gå och ta på mig folkdräkten, hissa flaggan och sjunga nationalsången.  PATRIOT-AMANDA


NIKEFISBOMB

Detta är min vän Nike. Hon gillar att sova. Nike skulle ALDRIG gå upp ur sängen i onödan.  Nike ligger mest i sängen, är med pojken sin och röker. Och umgås med mig. Det är hennes liv. Kan det bli bättre liv än så förresten?  

Idag vet jag inte vad Nike gör. Hon vet inte vad jag gör. Vi har inte pratat med varandra idag. Undra var Nike ska göra ikväll? Undra vad jag ska göra ikväll? Undra vad som händer ikväll ? 

 

Fredag 5 juni

Idag är det fredag och jag har ingen aning om vad som händer idag. Fast det märker jag nog.

Är jag cool eller som kan sitta i vit klänning i med svart bakgrund och mystiskt titta ner i marken, otroligt.  Jag är bara bra. 
 

Snart ska jag in till knalleland och träffa mamma. Händer det inget roligt idag?  BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

HHIIHIH

Nu är jag jättetrött. Men Paradise Hotel Danmark börjar ju nu. Så nu kan jag ju inte sova. ^^ Jag vill inte till skolan imorgon, vi har prov. Jag skulle vilja vara en snigel, dom slipper skola och jobb och dom kan sova i 3 år. Fatta va kul. Fast om jag hade sovit i 3 år utan att äta hade jag varit jäääkligt hungrig när jag vakna, shit asså.


Nu börjar det !! GODNATT


Utlandet

Jag saknar utlandet jättemycket. Jag vill åka utomlands nu på en gång! 


Här är jag och Lina när vi var i Grekland i september 08.  Där var vi värme och sol, medans andra gick i skolan. Bara tanken fick mig att bli jätteglad ^^ Sen kan jag också säga att den resan gör jag aldrig om, men gärna en annan. 

Wiiiie, snart 10 juni!

Kom hem precis. Bakat tårta hos Nike : ) Och ätit godis, jättegott var det.  

Matilda vill att jag ska följa med ner till ICA och köpa glass. Ska man göra det tro? Har ju inget annat bättre för mig, men ändå. Jag orkar inte. 


 Barn är så söta. Jag vill med ha barn! Fast inte än. Fortfarande hyffsat omogen och ansvarslös.  Nu ska jag dricka kaffe ( ett vuxenpoäng?)  


RSS 2.0